Diensten

Diensten

Website Design

Ik bouw professionele websites naar ieder zijn budget. Omdat elke klant andere eisen stelt aan zijn websites, heb ik voor elk type klant interessante webdesign pakketten samen gesteld.

Bij CamrenDesign is uw website in goede handen. Wanneer u besluit om uw website door mij te laten realiseren, regel ik alles voor u, van A tot Z. Van domeinregistratie tot de hosting, het onderhoud van uw website, zoekmachine optimalisering en uw social media.


Responsive Webdesign

Wanneer u een website laat maken door CamrenDesign, dan bent u gegarandeerd dat uw nieuwe website 100% responsive is. Dit betekend dat uw nieuwe website geschikt zal zijn voor zowel mobiel als tablet. Een responsive webdesign zorgt voor optimale gebruikservaring voor de bezoekers. Zoals u waarschijnlijk al weet is mobiel internet tegenwoordig heel erg belangrijk.


WordPress Website

Bent u van plan om een blog bij te houden of wilt u een website voor uw bedrijf? Dan is WordPress de perfecte oplossing, het werkt makkelijk en iedereen kan gemakkelijk content bijwerken is dit opensource systeem. Wanneer u kiest voor een wordpress website zijn er veel mogelijkheden. Met wordpress maken wij prachtige websites waarvan de content makkelijk aangepast kan worden.


Website Onderhoud

Wilt u het onderhoud van uw website uitbesteden?

Dat is bij mij geen probleem, want ik doe graag het onderhoud voor u. Op deze manier ontzorg ik u helemaal van uw website en heeft u geen omkijken naar het bijhouden hiervan.